27 april 2012

Foodblogevent mei 2012


Femke, dankjewel dat je vorige maand het foodblogevent gehost hebt. Je hebt  heel veel gelobbyd op twitter om iedereen enthousiast te maken en dat is je goed gelukt: 20 inzendingen! En daar heb je mij uit gekozen om het foodblogevent in mei te organiseren. Bedankt daarvoor.
Ik heb er even een nachtje over geslapen en ben tot het volgende thema gekomen:

                     "Maak een recept waar aardbeien in verwerkt worden".  

Voor de hand ligt om iets te bakken of een dessert te maken, maar je kunt ze ook in een salade verwerken en er zijn beslist meer mogelijkheden. Ik ben erg benieuwd hoe creatief jullie zijn.
Je kunt je inzending in sturen via mijn blog "Carolines blog" tot donderdag 31 mei 2012.
Ik wens jullie allemaal heel veel succes en reken op heel veel leuke inzendingen!

26 april 2012

Round-up foodblogevent april 2012

Meer dan twintig inzendingen waren er. Allemaal waren ze simpel, bevatten ze weinig ingrediënten, zorgden ze voor niet heel veel afwas. Na iedere inzending dacht ik weer: ik moet een keer voor mezelf gaan koken. Zo rot is dat vast niet. Bedankt voor jullie geweldige inzendingen en enthousiasme! Alhoewel ik jullie allemaal goed vond, kon er maar één de winnaar zijn. En dat is... Caroline
Een overzicht van alle ingezonden recepten vind je hier.

2 april 2012

Foodblogevent april 2012

Bedankt, Jacobien, voor het hosten van het event van maart en natuurlijk ook voor het doorgeven van het stokje aan mij!

Was het een paar maanden geleden nog uitdaging voor mij om mee te doen aan het foodblogevent, ben ik nu ineens de host, leuk!

Regelmatig eet ik alleen, omdat mijn vriend veel van huis is. Ik kook echter nooit (ja, nooit!) voor mijzelf, maar ik heb bedacht dat ik dat wel vaker zou moeten doen. Ik ben dus op zoek naar recepten voor gerechten die je heel gemakkelijk kunt klaarmaken, waarvoor je weinig ingrediënten nodig hebt, en waar je niet veel afwas mee veroorzaakt. Kortom, een super simpel gerecht, het liefst ook niet te zwaar, maar wel voedzaam.

Dus:

Bedenk een gemakkelijk, licht, maar voedzaam recept voor één persoon (of twee, dan eet je er gewoon twee dagen van) met weinig ingrediënten en waarvan de bereiding weinig rommel en afwas veroorzaakt

Insturen kan dit keer tot en met 26 april, via mijn blog www.smaakmaakster.nl. De volgende dag maak ik de winnaar al bekend, omdat ik er daarna eventjes tussenuit ben. Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen!
Winnaar foodblogevent Maart 2012

Winnaar foodblogevent Maart 2012:
Smaakmaakster, Femke!
Met haar gerechten en drankje vul je in 1 keer de picknickmand, heerlijk!

Banana bread
Detox-salade
zomers drankje
met gember en limoen
Round-up maart 2012 door Cobuse zie onderstaande link:Round-up foodblogevent MAART 2012