3 september 2012

Foodblogevent september: hartige taart!

Ik was al een tijdje nieuwsgierig wie er zou winnen. Op de “vroege” morgen van 1 september zag ik opeens een berichtje langs komen. Na 10x te checken: “Staat daar mijn naam?” kon ik het nog steeds niet helemaal geloven. De vorige hostessen hadden mijn salade met tuinbonen, halloumi, ei en verse munt gekozen als “winnaar” van het foodblogevent! Wauw.. Met een grote smile kroop ik, nu als host van het foodblogevent september 2012, achter de pc. Opzoek naar mijn thema..
Dit klinkt misschien gek, maar ik heb er niet echt over na gedacht dat ik zou kunnen winnen. Ik was van te voren niet bezig geweest met het eventuele kiezen van een thema en had mijn weekend vol gepland met leuke dingen. Niks thema’s uitkiezen of stukjes schrijven voor op mijn blog! Dus toen mijn moeder en ik op het terras zaten, pakte ik mijn notitieboek tevoorschijn en samen discussieerde wij over een leuk onderwerp voor deze maand. Ennn, we vonden er een! Het thema van de maand september is (tromgeroffel!):

Maak jou favoriete hartige taart!
 
De maand september vind ik echt een hartige taart maand! Door de heerlijke (en laatste) groenten van het zomerseizoen en de eerste herfstgroenten, krijg ik vaak spontaan zin om een hartige taart of quiche te maken. Of het nu gaat om een preitaart met tijmdeeg, een pompoentaart met gebakken paddenstoelen of een mozzarellataart met gegrilde groenten en doperwtjes, in de maand september kan alles.. Ik ben dus heel benieuwd wat jullie voor leuks gaan verzinnen!


Meedoen? Dat is simpel..
  • Ga de keuken in, bak een heerlijke hartige taart of quiche!
  • Laat hier een berichtje achter met de link naar het recept op je blog. Zet onderaan bij je recept (op je eigen website/blog!) dat het voor het foodblogevent september 2012 is en een linkje naar mijn blogpost.
  • Geen blog? Meedoen kan natuurlijk altijd! Stuur mij dan een mailtje met het recept en een mooie foto naar info[at]beginspiration[punt]nl.
  • Laat al je vrienden en vriendinnen, via Twitter en Facebook, weten dat je meedoet aan het foodblogevent!
  • Je kunt je recept insturen tot vrijdag 28 september 2012 (17.00uur!). Op zondag 30 september (mijn verjaardag, overigens) zal ik de winnaar bekend maken… Spannend!
Veel succes allemaal! Ik ben heel benieuwd naar jullie inzendingen!

1 opmerking:

  1. Eh ... het lijkt me hier vandaag (14-11-2012) niet bepaald up-to-date hier.
    WAT is nou eigenlijk het event voor november 2012?

    BeantwoordenVerwijderen